Nu stii sexul copilului?


Daca vrei sa decorezi camera copilului inainte de a-i sti sexul mergi pe culori neutre,galbenul,verdele pal chiar violet,lila. Cand decorezi o camera pentru sugari cel mai bine e sa te gandesti la tine. Pentru ca tu vei observa camera mult mai mult decat o va face copilul tau!


Cand esti treaza la 4.30 am,alaptand sau adormindu-l trebuie sa fii relaxata. Au existat multe discutii despre contrastul alb-negru cum ca ar fi fabulos pentru copil. Insa nu cred ca vreau sa ma aflu dis-de dimineata intr-o camera varuita in alb si negru cu diferite modele abstracte pe pereti. Trebuie sa fii calma nu agitata.


Tin minte o discutie cu o mama care spunea ca a decorat camera cu diferite lucruri care se presupunea ca stimuleaza copilul. Bineinteles copilul se hraneste linistit la pieptul tau in timp ce tu te simti agitata si "stimulata"!


Ai nevoie de asemenea de un fotoliu propice in camera micutului.Gandeste-te la ceva ce te face sa te simti confortabil. Apoi un alt lucru practic,draperiile! Neaparat de culoare inchisa ,textura deasa..si surse de lumina, o lampa cu lumina slaba, calda la care sa ai acces imediat ce intri in camera pentru a nu utiliza un bec puternic ce va trezi copilul. Succes!

Niciun comentariu:

Aboneaza-te