DESPRE

Bine ati venit pe blogul nostru!

Aici puteti gasi inspiratia necesara pentru amenajarea caminului dumneavoastra, a camerei de lucru sau de joaca al micutului dv.
Daca doriti puteti apela la serviciile noastre. Decoram spatii ca: locuinte private( living, camera de baie, camera copilului, bucatarie), gradinite, sali de clasa, spitale, cabinete particulare, cluburi, baruri, sedii de firma, cladiri exterioare etc.

Sediul nostru este in IASI. Ne deplasam in alte judete pentru minim 10m2. In cazul in care se pot cumula doua sau mai multe comenzi in acelasi judet, se pot face exceptii. La peste 20 m2 se fac reduceri considerabile.

Toate lucrarile noastre sunt efectuate manual fara sabloane cu ajutorul culorilor acrilice, nontoxice, pe baza de apa.
Concret, ce oferim?


          Pictura murala pentru copii
Realizata manual,fara sabloane, la domiciliul clientului. Transportul si cheltuielile aferente incluse in pret. Costul proiectului variaza in functie de dimensiune, nr. personaje etc. si este stabilit dupa o discutie in prealabil.
(crese,gradinite,case particulare,spatii comerciale,cluburi,cafenele,cabinete medicale,clinici)
Vezi detalii mai sus.

Obiectele sunt realizate manual.
Comenzile sunt livrate prin curierat, plata efectuandu-se ramburs. Taxele de expeditie sunt suportate de cumparator.
Comenzile pot fi facute la adresa de e-mail:
pupufcu@yahoo.com
Vezi ContactPolitica de confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la serviciile oferite de noi.


Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Aboneaza-te