Colectie baie pentru copiiA aparut noua colectie de accesorii de baie semnata "Agatha Ruiz de la Cruz".


Este un designer spaniol, cu o vasta activitate in domeniu. Baile sunt create special pentru copiii cu personalitate, copiii care vor sa fie in pas cu noile tendinte.


Bineinteles ca la noi in Romania inca predomina mentaliatea ca cei mici nu au nevoie de baie separata, insa psihologii sunt de parere ca spiritul lor independent se dezvolta foarte devreme.Este la alegerea parintelui, in functie de buget, cat de mult ne apropiem de acest concept.

Eu am avut placerea sa va prezint aceasta linie de baie si, sper, sa va inspire in alegerile pe care le aveti de facut in casa dv.


Distribuitor oficial Laufen Romania
www.Jollycluj.ro4 comentarii:

Fata acadea spunea...

mi-ai dat o idee minunata.
am o baita pe care nu o prea folosim si am sa o tranform intr-una din baitele din imaginile tale.

Totul pentru baie spunea...

Intr-adevar, foarte dragute ideile. Eu ma ocup de design pentru bai pentru adulti, precum majoritatea, insa e adevarat ca design-ul pentru bai de copii este ceva necesar si poate si foarte placut. Minunate idei si solutii, o sursa foarte buna de inspiratie!

Andi spunea...

Idei foarte bune! Chiar daca nu avem o baie dedicata pentru fetita noastra i-am facut un mic dulapior si cateva accesorii in baia comuna din casa. De asemenea, am gasit niste stickere foarte dragute pe site-ul asta https://www.ka-international.ro si le-am lipit pe dulapior. Pot sa zic ca se bucura foarte mult de coltisorul ei personalizat din baie :)
Toate cele bune!

Travis Smith spunea...


Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this webpage; this blog contains amazing and in fact good stuff in support of visitors. schwab.com login

Aboneaza-te