Trei optiuni pentru camera copilului

Astepti un bebe? In acest caz a venit momentul sa te gandesti la amenajarea camerei lui. Nu cred ca vrei sa lasi totul pe ultima suta de metri cand vei fi foarte aglomerata cu vizitele rudelor, emotii, oboseala si poate chiar munca.


Cand vine vorba de amenajarea unei camere trebuie sa pornim de la a alege o culoare.Cele mai des intalnite alegeri sunt: rozul in cazul unei fetite, albastrul in cel al unui baietel si bej/galben pentru parintii mai indrazneti sau care nu cunosc sexul copilului.

Va voi prezenta cateva imagini pentru a va lamuri asupra problemei.


Rozul a fost intotdeauna folosit pentru fetite si albastrul pentru baietei, insa, daca nu esti un parinte clasic, ai o pereche de gemeni baiat-fata sau pur si simplu nu agreezi aceste culori?


In acest caz exista multe alte optiuni, verdele(inspira calm,liniste), oranjul foarte pal(inspira caldura), galbenul deschis(luminozitate) sau bej/maron deschis(personal nu sunt de acord cu aceasta culoare atat de inchisa a mobilei insa este un exemplu elocvent).


Bejul este des intalnit in casele clasice unde mobila are o culoare mai inchisa.Chiar daca nu este o culoare foarte potrivita pentru bebe, cu ajutorul unor accente mai indraznete poate deveni un spatiu foarte placut.

Va sfatuiesc ca inainte de a alege culoarea camerei sa va informati in legatura cu efectele asupra mediului respectiv si chiar asupra copilului dv si sa aveti grija sa nu incarcati foarte tare camera!

Niciun comentariu:

Aboneaza-te