Desene animate pe panza

Navigand pe net si tot incercand sa imbunatatesc serviciile noastre pentru voi, mi-a venit o idee. De ce sa nu creem "pictura mobila"? Poate va uimeste aceasta expresie, insa am cautat ceva scurt si care sa descrie cel mai bine ceea ce vrem sa realizam mai nou. Sa va explic:

V-ati gandit vreodata la o scena cu desenul animat favorit al micutului dv. care sa se poate aplica pe perete si da jos de fiecare data cand doriti dv? Este asemanator unui tablou numai ca la aceasta nu este necesar o rama iar dimensiunile pot fi cat alegeti in prealabil.

Astfel, chiar daca dv. sunteti la o distanta considerabila de Iasi, punctul nostru de lucru, veti fi siguri ca veti avea parte de serviciile noastre.

Deci, imediat dupa ce ati hotarat ca doriti sa realizati un proiect de acest gen in camera copilului, luati legatura cu noi, vom stabili datele necesare realizarii proiectului si veti avea panza pictata, la dimensiunile dorite, direct la dv. acasa. Singura "neplacere" va fi ca trebuie sa o montati singuri, in locul dorit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pictati orice pe panza si trimiteti la domiciliu?iulia

pupufcu spunea...

In special ce tine de desene animate! Folosim un curier rapid!

Aboneaza-te