Conceptul camerei care evolueaza

Ce cautam in momentul in care mobilam camera copilului? In primul rand sa economisim spatiu, sa creem un mediu sigur micutului si, pe cat posibil, investitia sa nu ne depaseasca bugetul.

O solutie la indemana ar fi alegerea mobilei clasice, cu taieturi simple si culori neutre. Desigenrii de mobilier vin cu o idee mai indrazneata: mobila multifunctionala care "imbatraneste" o data cu copilul tau.


Piesele ce alcatuiesc acest concept se schimba in functie de utilitatea dorita, mobila devenind accesibila atat unui bebe cat si unui micut de 5-6 anisori.

Initial, serveste drept patut unui nou-nascut, masa de schimbat scutece plus spatii de depozitare. O data cu trecerea timpului,masa devine birou iar patul sugarului devine pat cu platforma de joaca, un plus de siguranta pe timp de noapte. De asemenea apare o etajera pentru carti si mult spatiu de joaca.

Cand copilul dv. ajunge la varsta de 6anisori, patul devine neincapator si poate fi folosit drept canapea.
Camera se reinventeaza pe parcursul anilor fara mult efort si mai ales fara investitii financiare deosebite.

Producator si furnizor 
E-Kid.ro
Decobb.fr

4 comentarii:

Cristina Zinaida spunea...

buna seara,

Unde as putea gasi acest patut? si cam la ce pret ar ajunge?

va multumesc

Mella spunea...

La noi se gaseste un mobilier de acest gen, foarte practic de la firma Stokke, fie in magazinele Miniblue fie in unele magazine online. Eu am 3 piese de mobilier care au avantajul ca se modifica odata cu cresterea copilului.

Deco pentru copii spunea...

Iata si un furnizor in Romania: E-kid.ro
http://www.e-kid.ro/shop/product.php?id_product=49

geo spunea...

Accesorizati camera micutului si cu o lampa de sare. www.lampidesare.ro

Aboneaza-te