Tablouri decorative, stil minimalist. Noul trend, adaptabile in functie de cromatica aleasa de dv. Simplu si de bun gust!

Inedit


Cm fotografic sau cu alte cuvinte o imagine pentru fiecare moment! Aceasta este o combinatie inedita intre un panou foto si un centimetru, combinatie usor de intretinut in aceasta era digitala. Faceti-i o poza la fiecare moment marcant si veti avea un pictorial deosebit.Isteata idee!

Simplu si eficient 3


Explorati latura creativa a copilului dv implicandu-l in proiectul de amenajare a camerei lui. Astfel, folosind doar putina culoare(recomand culoare acrilica care nu este toxica) puteti decora camera cu o friza foarte eleganta.

Simplu si eficient 2


Transformati o lampa obisnuita intr-una personalizata. Aveti nevoie de o lampa din hartie de orez si cateva culori pe baza de apa. Aveti un copil talentat? Atunci e timpul sa isi puna amprenta pe camera sa...

Simplu si eficient 1


Ramanand tot in zona lucrurilor facute personal de dv. va dau alta idee potrivita oricarui spatiu. Iata cuierul personalizat! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cumparati un cuier simplu si acea folie adeziva de care vorbeam in articolul precedent si, cu ajutorul unei foarfece, iata rezultatul!

Alternativa

Decorarea camerei micutului sau a oricarui spatiu poate fi realizata cu ajutorul unor mici trucuri care va vor ajuta in economisirea timpului si chiar a banilor.
Daca sunteti putin creativi , cu ajutorul unor coli lipicioase pe care le puteti procura de la orice librarie, realizati un spatiu deosebit. Totul depinde de gust, asa ca, ce mai asteptati? Nu va limitati doar la anumite forme si fiti cat se poate de relaxati si creativi!

Idei...

In ultima vreme am din ce in ce mai putin timp pentru mine si oricum tot acest timp este alocat acestui blog. Incerc sa aduc cat mai multe lucruri noi cu care sa va delectati sau pe care chiar sa le folositi in amenajarea spatiului ales de dv. Astfel, mi-a atras atentia un mic obiect dragut, potrivit mai degraba linistii parintilor decat placerii copilului. Cu toate acestea il prezint aici, poate va inspira!

Aboneaza-te