Bubbletecture-design arhitectural japonez

Cum arata gradinita la care merge copilul tau? Cel mai probabil este o cladire ca oricare alta, cu camere obisnuite, construite in acelasi mod plictisitor si deloc interesant pentru ochi din punct de vedere arhitectural.
Logic ar fi ca aceste constructii sa fie realizate dupa nevoile celor mici. Daca ai avea posibilitatea de a realiza designul gradinitei copilului tau , nu ai adauga un detaliu amuzant si interesant? In loc sa ii limitezi vederea la aceleasi camere cu patru pereti, nu ai vrea sa ii arati ca totul este posibil?
Aceasta este ideea din spatele conceptului gradinitei Maihara Kindergarden, concept realizat de catre arhitectul japonez Shuhei Endo, castigator al premiului international "Architecture and Design for Young Children".
Am gasit o singura imagine de exterior cu aceasta minunata constructie. In cazul in care cunoasteti mai multe detalii, astept cu placere comentarii!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte interesant siteul, insa personajele din portofoliul Dvs. apartin de fapt si de drept companiei Disney. Aveti licente pentru a le reproduce?

pupufcu spunea...

Multumim frumos! Aceasta intrebare este prea personala venind din partea unui anonim! :)Asteptam sa va recomandati si vom raspunde cu drag intrebarilor dv.

Aboneaza-te