Semne de carte

As dori sa va prezint diverse obiecte decorative pentru camera copilului pe langa creatiile noastre personale. Stiu ca am scris foarte multe articole de acest gen, insa tin sa repet acest lucru pentru a se face o diferenta clara intre munca noastra si aceste articole pur informative.

Urmatoarele obiecte de design sunt de origine japoneza si reprezinta mici accente pentru rafturile din camera micutului. Potrivite pentru a organiza cartile pe categorii sau pur si simplu pentru a obtine un efect foarte dragut, acestea sunt recomandate chiar si pentru camerele adultilor.

Pictura fosforescenta

Probabil ca ati auzit despre culorile fosforescente insa nu ati avut ocazia sa vedeti o pictura de acest fel. In primul rand , cateva cuvinte despre aceste materiale.
Culorile fosforescente sunt culori pe baza de apa, culori cu pigmenti ce au proprietatea de a se incarca la lumina si de a straluci in intuneric. Nuanta la intuneric difera intr-o mica masura de nuanta culorii la lumina.Recomandam aplicarea culorilor fosforescente pe fonduri albe sau de culoare cat mai deschisa.Mai sus aveti un exemplu de tavan asa cum se vede la lumina zilei(foto1) si pe timp de noapte(foto2). In aceeasi masura se pot picta peretii laterali ai camerei, tablouri etc. Indiferent de imaginea dorita, rezultatul este acelasi! Vezi si aici!

Alt tip de tablou..

Realizam , mai nou, tablouri dupa diverse poze. Indiferent de subiectul ales, rezultatul va fi un tablou simplu dar de efect! Daca sunteti interesati, luati legatura cu noi si trimiteti-ne poza preferata, indiferent ca este poza copilului, a catelului, pisicii sau chiar a actorului/actritei preferate. Bineinteles acestea sunt cateva exemple, acceptam orice sugestii!

Exemple:

Pictura sub diverse forme

Va prezint o alternativa sau mai bine spus o alta varianta de arta murala. Daca sunteti indecisi intre un tablou si o pictura murala, aceasta solutie este perfecta! Modelele variaza ca dimensiune si culoare si sunt recomandate pentru orice spatiu!

Lumea animata...si pe mobila!

Nu aveti posibilitatea sa realizati o pictura murala datorita peretilor aglomerati ? Daca va doriti intr-adevar putina animatie in camera copilului, vreti sa fie inconjurat de personaje haioase si culori proaspete, aveti mobila veche dar care poate fi reconditionata sau pur si simplu va plac desenele animate, puteti opta pentru decorarea obiectelor de mobila. Va prezint doar cateva imagini "culese" care va pot inspira in alegerea perfecta!


Frize

Pentru toti cei care sunt adeptii stilului minimalist, a liniilor simple dar de efect, recomand acest tip de decoratiune pentru camera copilului si nu numai. Modelele sunt la alegere si sunt stabilite impreuna cu dv, fie ca le aveti deja fie ca va sfatuiti cu noi. Efectul este garantat!


Aboneaza-te