Jucarii mobile

 In primele luni de viata, inainte de a invata sa apuce obiecte sau sa se ridice, bebelusul dumneavoastra va aprecia cel mai mult lucruri la care poate sa se uite sau pe care le poate asculta.

  Vederea lui e la inceput slaba si se fixeaza pe lucruri aflate la 20-35 de centimetri de ochi. Este atras de fata umana - si la o luna poate deja sa o recunoasca pe a dvs., dar se bucura si de poze/desene de fete umane.

Motivele cu contraste puternice si culorile aprinse ii captiveaza atentia pentru ca pe acestea le vede cel mai usor. Deja stie sa aprecieze sunete si muzica linistita (invatati cantecele de leagan cu versuri).

Obiectele care se misca incet si produc un sunet usor sint mult mai interesante decat cele fixe si tacute.O jucarioara miscatoare poate adauga o noua dimensiune viziunii orizontale a copilului asupra vietii. Optati intotdeauna pentru culori si modele contrastante. Multi copilasi sint in special atrasi de mobile care canta. Atasati jucaria mobila de leagan, in partea dreapta, caci copiii de varsta mica privesc spre dreapta 80% din timp, asa ca o jucarie agatata deasupra sau in stanga nu ar fi de prea mare utilitate.Pentru siguranta, plasati jucaria mobila asa incat sa nu poata fi accesibila copilului.


Mai multe jucarii si posibilitatea de a le cumpara pe amazon.com

Niciun comentariu:

Aboneaza-te