Padurea viselor:mobilier feeric pentru camera copilului

O camera pentru copii gandita ca o plimbare printr-o padure fermecata, este ceea ce si-a propus Cathy Averous. Creatoare de mobila pentru copii intre 4 si 10 ani, raspunde lipsei de pe piata a unor camere pentru copii care te fac sa visezi.

Mama a doi copii, Cathy Averous a parasit publicitatea, domeniul de activitate caruia ii dedicase mai mult de 20 ani pentru a se darui total pasiunii sale in domeniul decoratiunilor interioare. Isi creeaza asadar o echipa formata dintr-un desenator specializat pentru copii, o echipa de  tamplari si o agentie web pentru a da viata proiectului " Padurea viselor", un cadru  minunata in care se impleteste lumea povestilor cu natura.
Patul "Frunza", biroul" elf", dulapul "ciupercuta" vor transforma camera copilului intr-un spatiu in care imaginatia nu va avea limite, un spatiu propice pentru a spune povesti.

Mobilierul este realizat din lemn masiv, in Franta, de catre tamplari care utilizeaza tehnicile manuale vechi. Preocupati de mediul inconjurator, mobilierul este conceput pentru a rezista mai multor generatii, avand o durabilitate ecologica ridicata. O solutie imbucuratoare intr-o era de unica folosinta.
Sursa: tevadeco.frNiciun comentariu:

Aboneaza-te