Prima dorinta pe 2010


Acest site este in intregime dedicat  discutiilor despre decorarea camerelor pentru copii. Dece ? Simplu. Pentru ca aceste spatii sunt propriile lor sanctuare si necesita o atentie deosebita. Decorarea  acestei camere nu are aceeasi liniie cu restul casei, este distincta si poarta amprenta micutului tau.
Esti:
…parinte pentru prima data si planifici decorarea camerei  unui nou nascut?
…tatal/mama unui micut ce merge de-a busilea si doresti un mediu sigur pentru el/ea?
…parintele unei perechi de gemeni incercand sa fii actual si modern? Ai nevoie de idei pentru o camera pentru doi?
…parintele unui adolescent ce are propriile lui idei de decorare care pentru tine sunt pur si simplu  greu de inteles?
Noi speram ca munca noastra sa fie folositoare si, astfel, sa gasesti raspunsul pe care il cauti.
Copiii raman copii, aceasta este calea fireasca a lucrurilor. Si urmand acestei idei, camera unui copil ramane camera unui copil.Nu este nimic de speriat, important este sa fim relaxati In fata acestei provocari.
Si mai Important este sa stiti ca nu sunteti singuri. DE aceea existam noi, cei care din pasiune va putem oferi un sfat, o mana de ajutor.
Blogul nostru va ofera o bogata paleta de idei, important este ca voi sa decideti care este cea mai potrivita alegere. Fiecare copil este unic asa ca fiecare compozitie va fi unica  astfel nu ezitati sa il implicati in luarea deciziilor(atat cat este posibil). Veti ramane extrem de surprinsi cat de usor poate parea totul dupa ce el/ea va vor da o mana de ajutor. De aici incepe distractia..pe langa rezultatul obtinut , veti avea  ocazia sa petreceti timp impreuna, sa ii oferiti posibilitatea de a si dezvolta simtul estetic.
                Pe foarte multi dintre noi  ideea decorarii oricarei camere ne sperie gandindu-ne la costuri ridicate insa exista foarte multe posibiltati de a duce la bun sfarsit un proiect deosebit realizat chiar de voi cu costuri minime.
Vom cauta cele mai noi si mai relevante informatii ce va pot fi de ajutor in realizarea unei camere de vis.
Insa cel mai important este sa invatam din experietele voastre asa ca nu ezitati sa impartasiti cu noi ganduri, intamplari etc.
Fie ca anul 2010 sa ne aduca multa inspiratie!!

2 comentarii:

Ioana spunea...

La multi ani echipei Pupufcu! Si mult spor la munca!

pupufcu spunea...

Ne asteptam la un an plin chiar daca lucrurile nu sunt chiar roz...le coloram noi!!

Aboneaza-te