Top teme preferate

             Exista sute daca nu chiar mii de teme pentru decorarea camerei unui copil, insa a fost usor sa alegem pe cele care au iesit cu adevarat in evidenta in anul 2009.
             Cele mai populare cinci teme sunt:

            5.Tema "Printeselor" : Ariel, Alba ca Zapada, Cenusareasa sunt in continuarie cele mai dorite printese. Si cel mai recent film lansat cu aceasta tema "Princess and the frog" va intari cu siguranta aceasta idee.


             4.Tema "Culorilor neutre" :Camerele ce se incadreaza intr-un stil minimalist au fost decorate cu ajutorul tonurilor neutre. Chiar si in cazul cunoasterii sexului copilului, mamele au preferat o abordare a stilului de acest tip pentru anul 2009.


                3.Tema "Organica" : Broscuta Kermit spunea candva "nu este usor sa fii verde". Iata ca in anul ce a trecut ideea de ecologie si mediu inconjurator a cucerit si lumea decoratiunilor de interioare.2.Tema "Natura" : Foarte asemanatoare cu tema anterioara, Elementele din natura au invadat pur si simplu camerele celor mici, de la o compozitie murala la indragitele jucarii de plus.


                Iar castigatoarea este:

               1.Tema "Junglei" a fost extrem de dorita in 2009 si cu siguranta isi va pastra un loc fruntas si pentru anul acesta. "Cartea Junglei" cineva??


Un comentariu:

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)

Aboneaza-te