Camere pentru copii: gemeni

Asadar, asteptati gemeni. Felicitari!Ce privilegiu minunat! Pun pariu ca va 
intrebati cum sa organizati camera perfecta pentru ei, unde veti instala cate doua lucruri pentru fiecare din gemeni, unde veti gasi spatiul necesar pentru depozitare etc.

        Decorarea unei astfel de camere vine cu cateva provocari speciale dar, in general, nu este cu mult mai diferita decat decorarea camerei unui singur copil. Ca la orice proiect, cel mai bun punct pentru a incepe este sa cauti cat mai multe imagini cu camere pentru gemeni, imagini care sa reflecte ideile pe care deja le ai.

  
Anticiparea si asteptarea nasterii unei perechi de gemeni poate duce la unele momente de anxietate insotite, fara indoiala, de o mare bucurie.
Una dintre principalele dorinte este sa pregatesti o camera primitoare si frumoasa insa mai presus de toate va trebui sa te asiguri ca va fi o camera sigura si usor de folosit.

In acest articol am incercat sa fac o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand amenajati o camera pentru gemeni.       Citeste mai departe...

Un comentariu:

Ilinca spunea...

Aceleasi sfaturi presupun ca se aplica si la tripleti. Sora mea are tripleti si a angajat o firma de amenajari pentru a putea pune la punct camera nepoteilor mei.Ii voi da adresa site-ului vostru pentru alte idei.

Aboneaza-te