Tiffani Thiesen-camera bebelusului

Cu cateva saptamanai inainte de a se pregati sa o aduca pe lume pe fiica lor Harper Renn, Thiffani Thiessen si sotul ei  Brady Smith au stabilit , cu ajutorul unui designer, decorul camerei. Cea mai mare problema a fost cea a alegerii culorii peretilor.
"Initial, eram decisi pentru culoarea verde pentru ca ne place amandurora si nu suntem genul de persoane roz-bleu.", declara actrita din serialul White Collar celor de la PEOPLE Moms&Babies. Dupa mai multe dezbateri, s-au hotarat pentru culoarea lavandei pe care "pur si simplu o adora".
Urmatoarea lor prioritate a fost decorarea camerei cat mai eco posibil. De aceea, au instalat podele reciclabile si au folosit var non-toxic.
Arborele si pasarile reprezentand decorul principal al camerei fac parte din noua colectie pentru copii Petit Nest inaugurata la inceputul anului de actrita impreuna cu partenera ei Lonni Paul.

Pentru a completa decorul modern al camerei, parintii au ales fotoliul Penelope de la Oilo, patutul eco de la Oeuf si candelabrul din plexiglas de la YLighting. La capitolul lenjerii, acestia au apelat la colectia Serena&Lily: Covorul Flokati, masuta Curvee.

Niciun comentariu:

Aboneaza-te