Pictarea tavanului

"Ar trebui sa aleg prima culoare sau pe cea de-a doua? Ar fi mai bine sa optez pentru pasteluri sau culori indraznete? Pe ce perete si ce culoare? Daca nu imi va fi pe plac dupa ce varuiesc? Ar trebui sa varuiesc si tavanul? Vreau pictura in camera copilului insa peretii nu sunt disponibili.Ce fac?" sunt o parte din intrebarile ce imi sunt adresate de catre parinti si cu siguranta, intrebari care vi se par atat de familiare!

Ne este foarte teama de culoare si de activitatea in sine de a o aplica pe perete.  Avem senzatia de a fi o hotarare atat de ...permanenta! Insa nu este asa! De aceea, va sfatuiesc sa fiti indrazneti in alegerea culorilor camerei copilului si sa optati pentru pictarea tavanului.


De foarte multe ori, alegem pictarea peretilor camerei in culori mai inchise, tavanul ramanand alb. In acest caz se creeaza impresia plutirii in spatiu a camerei datorita tavanului alb. Solutia: pictarea tavanului intr-o culoare mai inchisa decat peretii. Puteti lua in considerare o culoare mai puternica pentru a obtine un contrast indraznet.
In caz contrar, pictarea tavanului cu o culoare mai deschisa decat cea mai inchisa nuanta predominanta din camera creeaza spatialitate si confort.
Asteptam comentariile si parerile dv.

Niciun comentariu:

Aboneaza-te