Gradinita ecologica

 Gradinita, spatiu destinat dezvoltarii si stimularii copiilor, o definitie idilica daca ne raportam la constructiile de gen din tara noastra.
Spatiul prezentat mai jos a fost gandit ca o casa pasiva, astfel reducandu-se consumul de energie cu pana la 20% fata de o cladire obisnuita.
Cele doua nivele ale cladirii sunt legate cu ajutorul scarilor si rampelor necesare stimularii motorii a copiilor.
Suprafata totala insumeaza 414 m2 suficienti pentru cei 88 de copii, suprafata minima legala fiind de
  268 m2. 


Locatie: Danemarca
Arhitect: C.F.Mollem


Camere celebreVoi deschide cu acest articol o noua categorie in seria articolelor noastre si anume "Camere celebre". Prima nominalizata este cea a gemenilor Max si Emme a celebrului cuplu Mark Anthony si JLo.
La cumparaturi...mobila pentru cei mici

 
Astazi va prezint o colectie de mobilier pentru copii de la Car-Moebel . Daca doriti o camera aerisita, proaspata vizitati cu incredere situl lor. Am preluat aceste imagini de pe un blog cu care colaborez si mi-au placut enorm. Avand in vedere  ca exista posibilitatea de a comanda produsele lor in cazul in care va plac, sper ca v-am ajutat in desavarsirea camerei perfecte pe care o doriti. Spor la cumparaturi!

Frize decorative

Imi plac foarte mult frizele ca o modalitate de a da personalitate camerei copilului. Chiar daca le realizati cu ajutorul culorilor (picturii murale) sau cu ajutorul colilor adezive, ele va vor ajuta intotdeauna sa obtineti o camera cu adevarat originala.

Aveti fetita? Atunci o friza cu fluturasi sau gargarite este perfecta! Ce spuneti de personaje Disney sau pur si simplu motive florale?

In cazul unui baietel orice este legat de sport, ,masini sau supereroi se potriveste.

In cazul amandurora, literele alfabetului, motivele geometrice, tot ce tine de natura, iepurasi, catelusi sau de ce nu, numele proprii scrise cu ajutorul literelor de tot felul.

In final, imaginatia dv. si, de ce nu si cea a micutului dv. pot contribui la decorarea unei camere perfecte.

Camere pentru copii: gemeni

Asadar, asteptati gemeni. Felicitari!Ce privilegiu minunat! Pun pariu ca va 
intrebati cum sa organizati camera perfecta pentru ei, unde veti instala cate doua lucruri pentru fiecare din gemeni, unde veti gasi spatiul necesar pentru depozitare etc.

        Decorarea unei astfel de camere vine cu cateva provocari speciale dar, in general, nu este cu mult mai diferita decat decorarea camerei unui singur copil. Ca la orice proiect, cel mai bun punct pentru a incepe este sa cauti cat mai multe imagini cu camere pentru gemeni, imagini care sa reflecte ideile pe care deja le ai.

  
Anticiparea si asteptarea nasterii unei perechi de gemeni poate duce la unele momente de anxietate insotite, fara indoiala, de o mare bucurie.
Una dintre principalele dorinte este sa pregatesti o camera primitoare si frumoasa insa mai presus de toate va trebui sa te asiguri ca va fi o camera sigura si usor de folosit.

In acest articol am incercat sa fac o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand amenajati o camera pentru gemeni.       Citeste mai departe...

Aboneaza-te