O camera: doi copii? Solutii

Materiale:

3 culori de var(cate una pentru fiecare copil, a treia comuna)
rafturi (preferabil la culoarea comuna)
pensule
trafalet
banda adeziva pentru pictat
ruleta
creion

Pasi:
1. Varuieste camera in culoarea comuna. Dupa ce s-a uscat, cu ajutorul creionului si a ruletei, imparte camera in doua.

2. Instaleaza rafturile acolo unde ai trasat linia verticala. Plecand de la acele rafturi, folosindu-te de distanta dintre ele, masoara si traseaza linii cu ajutorul benzii adezive.

3. Cu ajutorul celor doua culori specifice fiecarui copil, picteaza intre benzi. Dupa cateva minute , indeparteaza-le cu grija.

4. Daca doresti, continua cu adaugarea unor accente(o pasare monocromata, o floare etc.) folosind culoarea opusa in cazul fiecarei jumatati de camera.

Spor la lucru!

Vitraliile Anastasiei 2

Am terminat vitraliile pentru camera Anastasiei. Nu am avut probleme foarte mari cu finalizarea proiectului, in afara unui geam care s-a fisurat si a trebuit inlocuit, intarziind terminarea lucrarii. Urmatorul articol cu titlul "Anastasia" va contine pozele finale ale camerei.

Camera de baie pentru copii

V-ati hotarat sa amenajati o baie numai pentru copii? Sfatul meu: Limitati-va la planul initial. Este foarte usor, in cazul amenajarii unui spatiu pentru copii, sa exageram pentru a obtine un rezultat cat mai deosebit. Insa prea mult nu inseamna intotdeauna prea bine!

Porniti de la un plan bine stabilit. Reamenajatai o baie deja existenta sau o construiti de la zero? Mergeti pe linia clasica, care va creste o data cu micutul sau alegeti o tematica mai "jucausa"?

Nu aglomerati, nu exagerati cu accesoriile. Chiar daca este baia unui copil, trebuie sa ramana un spatiu calm si plin de viata, nu obositor.
O regula foarte importanta in amenajarea baii pentru copii este siguranta. Folositi covorase adezive anti alunecare, fara aparate electice, fire sau alte tipuri de cordoane.
Sfat: Decorati cu accesorii care pot fi usor schimbate in timp, deoarece copilul va creste si isi va schimba gusturile.

Aboneaza-te