MyIkea

Cu toate ca mobila de la Ikea este pretutindeni, nu putem sa nu o indragim pentru modelele simple si de efect. MyIkea a  venit cu o noua idee pentru personalizarea pieselor de mobilier :autocolantele. Pareri?


Camera lui Rares

Dupa doua zile de munca constanta si cateva cesti de cafea/apa cu lamaie :) am finalizat comanda pentru camera lui Rares. Initial parintii isi dorisera o pictura murala cu aceeasi tema, insa dupa cateva dezbateri am convenit ca sunt cateva avantaje in favoarea tablourilor. In primul rand  distanta dintre noi si caminul lor, impediment ce ar fi putut intarzia lucrarea, in al doilea rand, ideea de a putea fi inlocuite in curand cu altele mai "mature" fara prea multa bataie de cap. Momentan postez cateva poze sub aceasta forma, urmand ca imediat ce vor termina de amenajat camera sa facem pozele finale.

 Donald Duck
Canvas 30*35 cm

 Pluto
Canvas 30*35 cm

 Goofy
Canvas 30*35 cm

 Minnie
Canvas 30*35 cm

 Mickey Mouse
Canvas 30*35 cm

  Winnie & friends
Canvas 100*120 cm


  Winnie & friends
Pe sevalet la lucru


*Canvas=Tablou/Panza tratata pe cadru de lemn

O camera de basm

                    Fairytale Gardens Mural and Carriage Bed sau Pictura unei gradini de basm si un pat caleasca

                    Stiu ca de fiecare data postez articole despre activitati ce nu isi gasesc rezolvarea la noi in tara, insa m-am gandit ca la astfel de proiecte putem gasi o solutie autohtona. Ideile sunt bune si pot inspira. Pentru mai multe detalii vizitati POshTots .


Asa NU!

Ce parere aveti despre zicala "ce e prea mult, strica!"? Mie, personal, mi se pare ca se aplica foarte bine in acest caz.


Rezultatul celor de ALTAMODA, acest concept de camera este prea ...sufocant. Prea multe accesorii, prea multe rozuri si fuchsia si...pene! Nici nu stiu ce ma deranjeaza mai mult la aceste imagini. Ideea finala este ca si cei din domeniu pot gresi asa ca , bazati-va pe propriile gusturi si have fun!

Sotron..in casa!

Chiar daca vara a trecut, jocurile dragi copilariei pot continua ..in casa. Covorul Hopscotch este un accesoriu perfect pentru aceasta perioada a anului. Confectionat din lana de Argentina, covorul Hopscotch imita atat de bine realitatea incat toti vor dori sa joace sotronul. Il puteti gasi si achizitiona pe CB2 la "doar" 199 $ :))

Camera Cenusaresei
Putin cam prea roz pentru gustul meu insa acest patut este formidabil. Pretul este de 449 eur, "redus".Lasand la o parte acest "mic" detaliu, ce ar fi sa ne lasam prada fanteziei ...de copii?!
Curiosi? Pentru mai multe detalii vizitati situl ce il comercializeaza: Vente -unique.com

Aboneaza-te