Camera gemenilor Carey-Cannon

      Mariah Carey si sotul Nick Cannon ofera celor de la Life&Style oportunitatea de a prezenta in premiera camera gemenilor din Bel-Air.
     "Am dorit sa creez un spatiu comod si potrivit micutilor", declara artista."Toate lucrurile se asorteaza insa difera pentru a contura viitoarele lor personalitati.

5 comentarii:

Games Online spunea...

The best website for Games Online is AllGamesOnline.Org

Games Online spunea...

never understood the game addiction until i found a strategy game on AllGamesOnline.Org
and start play.
I played like 12 hours with no break and i finished it.
It was a small game , but very interesting.
I dont want to try the Shooting Games Online
because i dont know how many hours it will take to finish another game.

softnails spunea...

Imi place articolul.

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "Schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

anemona spunea...

felicitari pentru ceea ce faci!

Aboneaza-te