O camera cu stil

 O camera mica dar decorata cu stil. Foarte interesanta alegerea plasarii spatiilor de depozitare. Observati , de asemenea, patul suprapus langa scara. Doua culori indraznete au fost folosite pentru a conferi camerei un aer proaspat, un verde vibrant si un visiniu deasupra patului principal.
Designul camerei realizat de cei de la Philpotts Interiors.


Baia pentru copii

Colectia Florakids realizata de cei de la Laufen este una plina de culoare si imaginatie. Creata special pentru copii, aceasta baie este potrivita atat caminelor personale cat si spatiilor publice, gradinitelor etc. Pentru mai multe detalii vizitati LAUFEN si descarcati catalogul lor online.

Amenajarea mansardei


Mansardele, deseori neutilizate reprezinta, cu siguranta, un spatiu bun pentru amenajarea camerei copilului.Cu ajutorul unor nuante de var potrivite, mansarda dv. se poate transforma intr-un spatiu contemporan ideal pentru un copil.
Iata cateva reguli pentru o buna amenajare a mansardei:
1.Izolarea:in cazul in care casa dv. este in curs de a fi construita, puteti efectua izolarea la exterior pentru a obtine spatiu. In cazul in care casa dv. este deja construita si v-ati decis sa folositi mansarda, asigurati-va ca este foarte bine izolata la interior.
2. Lumina: pentru a obtine cat mai multa lumina, folositi ferestre pentru mansarda cat mai mari si culori cat mai deschise pentru peretii camerei.
3.Peretii in panta:  folositi-va de aceste spatii de sub peretii in panta: un pat, spatiul de depozitare etc.

Camera Teen Vogue

Urasc in mod normal rozul folosit din abundenta atunci cand vine vorba de decoarea camerei pentru fete. In acest caz, designerul Tori Mellot a imbinat perfect culorile fresh astfel incat sa nu devina nimic ostentativ.

Piesa de rezistenta: scaunul indraznet colorat!
Sfat: Folositi o oglinda pentru a mari orice spatiu!


Aboneaza-te