Baia pentru copiiApartitia unui copil aduce cu sine foarte multe schimbari atat pe plan emotional cat si fizic.
Si cand spun fizic, ma refer la schimbari majore in ceea ce priveste amenajarile domestice.
Daca am lamurit cat de cat ideea de camera a copilului, sfaturi practice si de siguranta, cu exemple bine definite, iata-ne ajunsi din nou, la camera de baie.
Chiar daca nu aveti bugetul necesar sau nu considerati necesara o baie separata pentru copii, puteti integra cu usurinta cateva elemente "ajutatoare" pentru cel mic.
Cum veti vedea si in slideshow-ul urmator, "ajutam" spatiul sa devina unul facil de folosit pentru copii prin cateva elemente simple:
Etajere cu obiecte pentru copii pozitionate cat mai jos, trapta ajutatoare pentru a ajunge la wc sau chiuveta, oglinzi cu forme ludice, foarte bine prinse de perete, fara margini taioase, alegerea unei game cromatice vesela.
De asemenea, fara prea multa bataie de cap si cheltuieli, puteti opta pentru simple etajere de plastic unde copiii isi pot aranja lucrurile necesare, pozitionate pe podeaua baii.
Aceste schimbari sunt necesare de la o varsta frageda, atat pentru dumneavostra, pentru a va usura munca dar si pentru cei mici. Oferindu-le responsabilitati si posibilitatea de a se organiza, ii veti ajuta enorm in formarea lor.Niciun comentariu:

Aboneaza-te